Президентът на Септември София Румен Чандъров сподели пред Мач Телеграф“ впечатленията

...
Президентът на Септември София Румен Чандъров сподели пред Мач Телеграф“ впечатленията
Коментари Харесай

Чандъров: Това е петно върху ЦСКА

Президентът на Септември София Румен Чандъров показа пред „ Мач Телеграф “ усещанията си от срещата сред столичани и ЦСКА в неделя вечер. Той разяснява неналичието на феърплей, след което „ алените “ вкараха, а по-късно и победиха с попадение на Дюкенс Назон за 1:0.

„ Какво да кажа... Мисля, че всички видяха гола и защо става въпрос. Липса на феърплей в съперника. Това е! И то явна липса! Не отива на тим като ЦСКА! Даже съм доста сюрпризиран, само че това е. То си е и до хората. Ако състезател не е показал феърплей трябваше да има реакция от управлението. Както реагират на Запад.

Аз съм удовлетворен от играта на тима. След мача не съм приказвал с играчите, тъй като не съм в България. Ще приказвам с тях, когато се върна. С треньора говорихме. Трябва да продължат всички да гледат работата си и да не престават да я правят. Проблема не е в нас. Когато има липса на феърплей и ние очевидно би трябвало да почнем да го подценяваме, само че няма да го създадем. Това е едно леке за ЦСКА! “, съобщи той.

„ Чак да оставям всичко не съм се замислял. Чак пък толкоз... В живота и в спорта има доста подли неща. Постоянно се случват за жалост. В спорта нормално това е хубавото, че в 99% има феърплей, а не като в живота. И тук щом не се демонстрира подобен към този момент, нещата очевидно се изравняват с нещата от живота.

Всичко си е до човек и до клуб даже. Трябва момчетата да се вдигнат. Най-добрият лек е победа в идната среща. Това е спортът. Днес губиш, а на следващия ден печелиш. Тези играчи имат качества и всичко си зависи от тях. Това, което ми направи доста неприятно усещане, е по какъв начин управлението на ЦСКА се хвърля на амбразурата, а и някои ваши сътрудници, по какъв начин се пробват да оправдаят неналичието на феърплей в ЦСКА. Няма смисъл от това, става още по-жалко! Това са явни неща. По-добре да си замълчат и да се продължи напред. Юрген Матай бил влязал в съблекалнята на тима, само че какво от това?! Какво като се е извинил?!

Лошо усещане ми направи това, което писаха някои очевидно близки публицисти до ЦСКА. Нямам нищо срещу нито към Левски, нито към ЦСКА. Но това изглеждаше чак смешно. Как някои споделяха, че бялото не е бяло, а леко сиво... Ние изкарваме топката, ами върнете я. Контролът на топката беше в нас. Някои хора вършат по-лоша услуга на ЦСКА по този метод. Нямам нищо срещу никого. Пожелавам им да станат първенци! Ние ще се хвърляме и против „ алените “ и против „ сините “, и против „ зелените “. Хвърляме се против всички! Това е спортът! “, приключи президентът на Септември София. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР